Over Aquafix

AQUAFIX BELGIUM BVBA is een dochteronderneming van Aquafix Milieu BV uit Nederland. Aquafix Belgium is gevestigd in Laakdal (Limburg) met een magazijn, verkoopbalie en kantoren.

 

In de hoofdvestiging in Nederland (Mijdrecht) worden de materialen geproduceerd en dient tevens als groot magazijn. De zaakvoerder van Aquafix Belgium BVBA is Chris Beeren. AQUAFIX heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van afvalwaterbehandeling en watergeleiding.

 

In eigen huis ontwikkelen, fabriceren en verkopen wij hoogwaardige producten voor de grond, weg- en waterbouw, bouwsector, loodgieters- en installatiebranche. Wij produceren in eigen fabriek producten van kunststof, beton en RVS (Aisi 304/316) of gecoat staal.

Tevens zijn wij dealer/wederverkoper van diverse top producten van o.a. de merken, HOMA, GRUNDFOS, LOWARA, STORA DRAIN, MEA DRAIN, MUFFLE DRAIN, HERMELOCK, WAVIN, SIMONA, JAY R, SMITH EN GEBERIT.

 

AQUAFIX levert haar kwaliteitsproducten door geheel Europa. Maar ook de Verenigde Staten van Amerika, de Nederlandse Antillen, Suriname, Bulgarije en China behoren tot ons leveringsgebied.

 

De service op onze producten wordt uitgevoerd door onze eigen servicedienst. Op diverse van onze producten geven wij zelfs 20 jaar garantie om onze kwaliteit extra te onderstrepen.

 

In onze fabriek in Nederland (Mijdrecht) produceren wij o.a. vetafscheiders, KWA afscheiders, olie-/benzineafscheiders, coalescentieafscheiders, lamellenafscheiders, pompputten, regenwaterputten, sterfputten, prefab leidingsystemen, watermeterputten, septische putten, septic-tanks, IBA systemen, afsluiters in de materialen kunststof (HDPE), beton en RVS. De fabriek is geoutilleerd met de nieuwste machines, CMC machines, extruders, diamantboren, spiegellasmachines en gereedschappen.

 

Zoals u ziet hebben wij een zeer uitgebreid en compleet assortiment en voor een groot deel in eigen huis geproduceerd. De meeste productinformatie kunt u terug vinden op de website, tevens kunt u nadat u een inlog heeft aangemaakt, de meeste van onze standaard producten online aankopen of een offerte aanvragen.

 

Heeft u desondanks nog vragen of wilt u advies of een offerte opvragen, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Onder het menublok 'contact' vindt u tevens de telefoonnummers van onze buitendienst vertegenwoordigers.

 

AQUAFIX BELGIUM BVBA, schoon water voor nu & later.